Dect 1 basistation + 3 handsets display  handsfree en XDP Zwart
Dect 1 basistation + 3 handsets display  handsfree en XDP Zwart

Dect 1 basistation + 3 handsets display handsfree en XDP Zwart

Panasonic
KX-TGD323NLG
6 Items
Leverbaar
€ 131,25
Exclusief BTW

 

De Panasonic KX-TGD323NLG is een set van drie DECT-telefoons met veel functies. De telefoons hebben een zeer helder LCD-scherm van 4,6 cm met witte achtergrondverlichting. In het grote telefoonboek kunt u tot 120 namen opslaan en de gesprekstijd is maar liefst 16 uur, terwijl een handset ca. 8 dagen stand-by kan blijven.

DECT Security
De communicatie tussen de draadloze handset en het basisstation zijn gecodeerd, terwijl het gecodeerde wachtwoord periodiek gewijzigd wordt om een hoog veiligheidsniveau te garanderen.

Geavanceerd antwoordapparaat
Ontvang gesprekken op je antwoordapparaat waar je ook bent.
Thuis: Als een nieuw bericht wordt ingesproken op het antwoordapparaat, zal het basisstation je waarschuwen met een geluid.
Onderweg: Als je weg bent zal het een waarschuwing sturen door een oproep naar een vooraf opgeslagen mobiele telefoon of telefoon op kantoor.
En een ruisonderdrukkingsfunctie en een grote luidspreker zorgen ervoor dat opgenomen berichten duidelijk worden afgespeeld.

Blokkering ongewenste oproepen
Je kunt elk gewenst nummer blokkeren, evenals iedere willekeurige startreeks van 2 tot 8 cijfers die overeenstemt met de gespecificeerde nummers of anonieme oproepen.

Niet storen-functie:
Elke handset kan worden geprogrammeerd om te voorkomen dat het tijdens specifieke periodes gaat rinkelen. Het geluid van de speciale bellers, die in een contactgroep van het telefoonboek zijn geplaatst, kan echter worden ingeschakeld.

Baby Monitor:
De babyfoonhandset zal automatisch bellen met de bewakingshandset* als het geluid waarneemt.
Als ouders de baby alleen laten, zal de handset de huilende stem van de baby opvangen en de ouders op de hoogte brengen via een handset in een andere kamer.

Intercom All
Als je je gezinsleden wilt zoeken en je niet weet waar ze zijn in het huis, dan kun je een intercom-oproep naar alle handsets maken. Hiermee kun je degene die je zoekt vinden zonder het hele huis te doorzoeken.

6 Items
5025232824861
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.  Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Accept".