Betaling

Mollie

Alle betalingen lopen via onze betaalpartner Mollie. Voor vragen over de werking van dat systeem verzoeken wij u contact met hun op te nemen.
De status van uw betaling is altijd in te zien via uw eigen account of in de e-mails met status updates.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 4 uur na ontvangst van uw betaling verzonden via een vervoerder, in uw account kunt u uw pakket nummer terugvinden zodat u kunt zien waar uw order zich bevindt. Als u de voorkeur geeft aan verzending met vereiste handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Deze optie ziet u bij het betaalscherm verschijnen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.  Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Accept".