Snom A190 DECT Multi Cell Headset
Snom A190 DECT Multi Cell Headset

Snom A190 DECT Multi Cell Headset

Snom
4444
0 Items
Niet op voorraad
€ 106,25
Exclusief BTW
 
De Snom A190 is een lichtgewicht en uiterst flexibele DECT-headset die, net als alle handsets in de Snom M-serie, zowel in single- als multi-cell modus kan worden gebruikt en bovendien een perfecte audiokwaliteit biedt. Met een bereik tot 50 m binnenshuis en tot 200 m buitenshuis (bij vrij zicht) biedt hij een enorme bewegingsvrijheid. Hij heeft een verstelbare microfoon met geïntegreerde ruis- en echo-onderdrukking en een geïntegreerde breedbandluidspreker.De Snom A190 kan in twee verschillende modi worden gebruikt: 
  • In gekoppelde modus wordt hij gesynchroniseerd met een bestaande handset uit de M-serie. Er kan bijvoorbeeld een gemeenschappelijk telefoonnummer worden gebruikt en het gesprek kan via de headset worden gevoerd.
  • In stand-alone modus functioneert de Snom A190 als zelfstandige telefoon.
Dankzij de hoogwaardige afwerking en de extreem lichte constructie weegt de headset slechts 45 gram. En dit ondanks de reeds geïntegreerde batterij die tot 7 uur gesprekstijd mogelijk maakt.
De Snom A190 kan alleen worden gebruikt met een DECT-basisstation uit de M-serie en biedt alle voordelen van de DECT-radiotechnologie. Zolang u een "multi-cell" met meerdere bases hebt opgezet, kunt u zich vrij bewegen, waarbij het lopende gesprek gewoon van het ene DECT-basisstation naar het andere wordt doorgeschakeld – volledig ononderbroken en met de beste spraakkwaliteit. Zo kunt u gemakkelijk van de ene naar de andere verdieping of zelfs van het ene gebouw naar het andere gaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het bereik van de headset.
Kenmerken:
  • HD-audio
  • Compatibel met DECT M-serie
  • Bereik binnenshuis tot 50m en buitenshuis tot 300m
  • LED-statusindicator
  • Oproepbesturing
0 Items
4260059582858
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.  Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Accept".