Snom M900
Snom M900

Snom M900

Snom
4426
9 Items
Leverbaar
€ 334,03
Exclusief BTW

 

De Snom M900 is in principe de juiste basis voor bijna elke installatiegrootte dankzij de enorme schaalbaarheid. Of het nu gaat om een klein kantoor met slechts één basis of een ziekenhuis met enkele duizenden handsets en honderden basisstations. Dankzij de in elke Snom M900 geïntegreerde DECT-managerfunctie en de nieuwste multi-cell technologie kunnen individuele installaties tot 1.000 bases en tot 4.000 handsets omvatten.

De handige, witte basis biedt niet alleen een volledig nieuw design, maar ook een groot aantal functies. De Snom M900 biedt een geïntegreerde DECT-manager en DECT- en LAN-synchronisatie. De geïntegreerde DECT-manager beheert alle bases in een installatie en zorgt voor constante beschikbaarheid en de zogenaamde "Seamless Handover", d.w.z. dat gesprekken naadloos worden overgedragen tussen de afzonderlijke bases – zelfs tussen verdiepingen of gebouwen.

Met de geïntegreerde TLS-encryptie zet de basis de standaard op het gebied van encryptie, want veiligheid heeft natuurlijk de hoogste prioriteit, vooral bij de dagelijkse bedrijfscommunicatie.

Apparaatonderhoud kan ook eenvoudig worden uitgevoerd via de Web UI van de Snom M900. Elk basisstation kan draadloos software-updates (OTA) en andere configuratie-informatie naar de aangesloten handsets sturen, waardoor de werkdruk voor de IT-afdeling enorm wordt verlicht.

  • Belangrijkste kenmerken:*
  • Multicell met maximaal 1.000 bases in een cluster
  • Tot 4.000 handsets in een cluster
  • Draadloze software-updates voor handsets
  • TLS encryptie
9 Items
4260059582810
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.  Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Accept".