Snom M90
Snom M90

Snom M90

Snom
4425
0 Items
Niet op voorraad
€ 413,85
Exclusief BTW

 

De Snom M90 is speciaal ontworpen voor gebruik in ziekenhuizen en instellingen waar hygiëne een prioriteit is. Daartoe is hij uitgerust met een speciale beschermhoes die is gecertificeerd volgens JIS-Z2801 en die geen voedingsbodem vormt voor bacteriën. Voor een effectieve inactivering van andere "nosocomiale pathogenen", waaronder "omhulde virussen", kan de behuizing gemakkelijk worden gedesinfecteerd met maximaal 99,99% isopropylalcohol.

Met een gewicht van ongeveer 130 g is het apparaat niet alleen bijzonder handig, maar ook IP65-gecertificeerd en dus immuun voor spatwater en stof. Zelfs vallen van een hoogte tot 2 meter is geen probleem dankzij de versterkte behuizing. En met tot 17 uur gesprekstijd kan de Snom M90 de hele dag zonder onderbreking worden gebruikt.

Voor optimale connectiviteit binnen de ingezette omgeving heeft de Snom M90 geïntegreerde Bluetooth. Hierdoor kunnen niet alleen alle moderne headsets met de telefoon worden verbonden, maar ontstaan ook volledig nieuwe toepassingsmogelijkheden in combinatie met de Snom Beacon-oplossing. Andere kenmerken zijn een LED-kleurendisplay met hoge resolutie, beste HD-audio en trilalarm.

De Snom M90 is zeer gespecialiseerd en slaat dankzij de witte, antibacteriële overreding vooral op het gebied van hygiëne een goed figuur.

Kenmerken:
  • Antibacteriële behuizing (JIS-Z2801)
  • Alarmknop
  • IP65 beschermde handset
  • Trilalarm
0 Items
4260059582803
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.  Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Accept".