Snom M80
Snom M80

Snom M80

Snom
4424
8 Items
Leverbaar
€ 216,23
Exclusief BTW

 

De Snom M80 is de perfecte allrounder voor zowel binnen- als buitengebruik. De handset is extreem licht en compact, en dankzij de speciale heavy-duty behuizing (IP 65 en MIL-STD 810g gecertificeerd) is hij bijzonder robuust en duurzaam. Dit betekent dat de handset gemakkelijk een val tot 2 meter kan doorstaan en ook beschermd is tegen spatwater en stof. Dit maakt de Snom M80 niet alleen geschikt voor op kantoor, maar ook voor ruwere locaties zoals hallen, bouwplaatsen of buitengebieden.

Ter ondersteuning van de dagelijkse kantoorroutine beschikt het compacte apparaat van slechts 120 gram ook over geïntegreerde Bluetooth, die compatibel is met de (Beacon) BLE-tagtechnologie van de Snom M9B. Hierdoor kunnen niet alleen alle moderne headsets met de telefoon worden verbonden, maar ontstaan ook volledig nieuwe toepassingsmogelijkheden in combinatie met de Snom Bluetooth Beacons. Van live tracking van apparaten tot alarmbeveiliging.

De moderne DECT-handset is ook technisch up-to-date dankzij het LED-kleurenscherm met hoge resolutie, geïntegreerde Bluetooth, de beste HD-audio en het trilalarm. Bovendien wordt hij geleverd met een krachtige batterij die tot 12 uur gesprekstijd biedt.

Kenmerken:
  • Bluetooth voor headsets
  • Diverse alarmfuncties
  • Robuust ontwerp
  • IP 65 beschermingsklasse – schokbestendig, waterdicht, stofdicht
8 Items
4260059582797
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.  Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Accept".