Snom D120 Desk Telephone
Snom D120 Desk Telephone

Snom D120 Desk Telephone

Snom
4361
22 Items
Leverbaar
€ 53,48
Exclusief BTW

 

De SNOM D120 is in zijn telefoonserie een echt instapmodel. Het rechtlijnige ontwerp en de uitzonderlijke geluidskwaliteit voldoen aan alle eisen van een instapmodel telefoon. Hij is ontworpen met oog op stabiliteit en gebruiksgemak en voor grote installaties, zoals die te vinden zijn in de hotel- of gezondheidszorgsector. De D120 is een no-nonsense telefoon zonder een groot scherm, speciale functietoetsen of functies als het vasthouden van gesprekken voor meer dan één gesprek.

Desondanks is de Snom D120 voorzien van een display met achtergrondverlichting dat uniek is binnen het prijssegment. De D120 is compatibel met gehoorapparaten (HAC), is uitgerust met zijn eigen aangepaste firmware, heeft zeer lage stroomverbruik vereisten, kan worden gebruikt via PoE (Power over Ethernet) en is compatibel met de omleidingsdiensten van Snom. Gecombineerd met een overslaanbare prijs, is het de leider in zijn klasse.

22 Items
4260059582230
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.  Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Accept".