Yealink SIP T58W Pro  (draadloze handset)
Yealink SIP T58W Pro  (draadloze handset)

Yealink SIP T58W Pro (draadloze handset)

Yealink
SIP-T58W PRO
3 Items
Leverbaar
€ 308,96
Exclusief BTW
 

De Yealink SIP-T58W PRO is een smart business telefoon die gemakkelijk in gebruik is. Hij is speciaal ontworpen voor businessprofessionals. De telefoon is met zijn verrijkte HD-audio en optionele video van hoge kwaliteit, maar is net zo gemakkelijk in gebruik als een minder geavanceerd model. De PRO variant van het model beschikt over de nieuwste draadloze Bluetooth handset van Yealink: de BTH58. Je hebt hiermee een flexibiliteit tot 10 meter van de telefoon vandaan, zo mis je nooit meer een oproep.

De belangrijkste voordelen van de SIP-T58W PRO op een rij:

  • De Yealink SIP-T58W PRO beschikt over de nieuwste Bluetooth draadloze handset BTH58 van Yealink. Hierdoor ben je in de mogelijkheid vrij te bewegen terwijl je belt.
  • De telefoon draait op Android 9.0, hierdoor is hij verenigbaar met meer third-party apps wat voor een groter gebruiksgemak zorgt.
  • De user interface is daarnaast ook vernieuwd door Yealink waardoor je gemakkelijker en vlug door het scherm kunt navigeren
  • De Yealink SIP-T58 PRO beschikt over de nieuwste HD Voice technologie wat de geluidservaring naar een hoger niveau tilt
  • Optioneel zou je ook de Yealink CAM50 kunnen toevoegen om ook videoconferenties vanaf je bureautelefoon in hoge kwaliteit te houden.
3 Items
6938818307681
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.  Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Accept".