• Nieuw
A230 USB DECT Dongle
A230 USB DECT Dongle

A230 USB DECT Dongle

Snom
4386
0 Items
Niet op voorraad
€ 0,00
Exclusief BTW
 

Flexibele communicatie met handsfree bellen en een eenvoudige vergaderoplossing zijn vaak essentieel in het dagelijkse kantoorleven. De Snom A230 DECT Dongle breidt enerzijds uw Snom bureautelefoon (met USB-aansluiting) uit met de mogelijkheid om de Snom A150 headset (die wordt meegeleverd met de Snom A230 DECT Dongle) aan te sluiten, anderzijds breidt hij, in combinatie met de Snom C52-SP, alle bureautelefoons van de Snom D7xx en D3xx series met USB-aansluiting uit met een flexibele conferentieoplossing in slechts drie stappen. En dat zonder technische inspanning of extra telefoonnummer. Je gebruikt gewoon de bestaande Snom bureautelefoon zoals je gewend bent.

De Snom A230 DECT USB dongle wordt aangesloten via de bestaande USB-poort van de Snom bureautelefoon en dient vanaf dat moment als DECT basis. Nadat een verbinding van de Snom A230 met de Snom C52 SP en of Snom A150 tot stand is gebracht, kunnen gesprekken direct via deze basis worden gevoerd.

Kenmerken:
  • Voegt DECT-optie toe aan Snom-telefoons.
  • Maakt verbinding mogelijk tussen Snom A150 en Snom C52-SP
  • Plug & Play
  • Koppelingsknop met LED
0 Items
4260059582469
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.  Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Accept".