5 Port 2 5G Multi Gigabit Desktop Switch
5 Port 2 5G Multi Gigabit Desktop Switch

5 Port 2 5G Multi Gigabit Desktop Switch

TP Link
TL-SG105-M2
0 Items
Niet op voorraad
€ 104,26
Exclusief BTW

 

Beschrijving

Als het vlaggenschip van de 2.5G-producten ontsluiten de 5/8-poorts desktopswitches met 5/8× 2.5-Gigabit poorten de hoogste prestaties van uw Multi-Gig bandbreedte en apparaten, en bieden ze tot 25/40 Gbps aan schakelcapaciteit. Auto-negotiation 3-speed (100Mb/1G/2.5G) verbindingen detecteren de verbindingssnelheden en passen zich op intelligente wijze aan voor compatibiliteit en optimale prestaties voor al uw apparaten, inclusief 2.5G NAS, 2.5G PCIe adapter, gaming console, VR gaming, 2.5G WiFi 6 AP, 4K video, desktop en meer.

Specificaties

  • Vijf 2,5 Gbps poorten. 5× 2.5-Gigabit poorten ontsluiten de hoogste prestaties van uw Multi-Gig bandbreedte en apparaten, en bieden tot 25 Gbps aan switchcapaciteit.
  • Supersnelle verbindingen. Biedt supersnelle verbindingen met 2.5G NAS, 2.5G server, spelcomputer, 2.5G WiFi 6 AP, 4K video en meer.
  • Ideaal voor verschillende scenario’s. Gebouwd voor LAN-party’s, home entertainment, kleine en thuiskantoren en directe overdracht voor werkstations,
  • Probleemloze bekabeling. Onmiddellijk upgraden naar 2,5 Gbps zonder de noodzaak om te upgraden naar Cat6-bekabeling, waardoor de bekabelingskosten en het gedoe afnemen.
  • Stille werking. Het toonaangevende ventilatorloze ontwerp garandeert een stille werking, ideaal voor thuis of op kantoor.
  • Plug en Play. Eenvoudig te installeren zonder tussenkomst van een technicus.
  • Metalen behuizing. Duurzame metalen behuizing en ontwerp voor desktop-/muurmontage zijn geschikt voor verschillende omgevingen.

PDF DATASHEET

0 Items
6935364052881
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.  Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Accept".