Interface type 8A SIP
Interface type 8A SIP

Interface type 8A SIP

PortaDial
30038200
0 Items
Niet op voorraad
€ 824,18
Exclusief BTW
 

De Interface Type 8A SIP is een uitgebreide Interface type 8 waarop een deurtelefoon vanaf 11 t/m maximaal 128 drukknoppen kan worden aangesloten werkt op basis van het SIP protocol.
Hiermee kan per drukknop een apart telefoonnummer geprogrammeerd worden.
De Interface type 8A SIP is geschikt voor aansluiting op een toestelpoort van een PABX die het SIP protocol ondersteunt.
Deze Interface is programmeerbaar via een USB aansluiting met bijbehorende PC applicatie.

De Interface type 8A SIP is ontwikkeld op basis van de type 8. De deurtelefoon in dit geval kan op uw verzoek speciaal worden gefabriceerd door ADVITRONICS.
De werking is eenvoudig. Voor iedere drukknop kan er een telefoonnummer geprogrammeerd worden.
Bij het drukknop op één van de drukknoppen zal er een welkomsttekst worden gegeven naar de deurtelefoon waarna het voorgeprogrammeerde telefoonnummer gekozen wordt.
Gaat het gebelde toestel over en neemt men die op, dan kan er een tekst worden gegeven ter identificatie dat er via de deurtelefoon wordt gebeld.
Hierna ontstaat er een spreek-, luisterverbinding met de deurtelefoon. Nu is het ook mogelijk om diegene binnen te laten door de deur te openen via de “#”-toets op uw telefoontoestel.
De verbinding wordt verbroken als u de hoorn op de haak legt.
Is het gebelde nummer in-gesprek, dan zal de bezoeker d.m.v. een algemene eindtekst te horen krijgen dat het gebelde nummer in-gesprek is en dat men het nogmaals moet proberen.
Er is ook de mogelijkheid aanwezig om naar de Interface terug te bellen om een verbinding op te bouwen met de deurtelefoon of om de programmering te veranderen.

De Interface is programmeerbaar via USB en bijbehorende PC applicatie.

0 Items
30038200
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.  Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Accept".