PortaDial PortaVision IP
PortaDial PortaVision IP

PortaDial PortaVision IP

PortaDial
30031105
0 Items
Niet op voorraad
€ 709,09
Exclusief BTW
 

De deurtelefoon met geïntegreerde camera heeft dezelfde kwaliteiten als de PortaDial Type 1. Het hoofdzakelijke verschil is de camera.
Indien deze camera word aangesloten op een router met internetverbinding kunt u de beelden wereldwijd bekijken vanaf
elke PC met internet. Het beeld is van zeer hoge kwaliteit en de camera is snel en eenvoudig te installeren.Door de zeer goede geluidskwaliteit kunnen
kwalitatief hoge gesprekken gevoerd worden. De deurtelefoon wordt 2-draads aangesloten op een interface.
De PortaVision kan toegepast worden op de volgende interface’s: interface type 2, interface type 3, interface type 4, interface type 5, interface type 6, interface type 6 SIP, interface type 7.
Standaard wordt de deurtelefoon als inbouw model geleverd. Door er een RVS opbouwrand bij te bestellen kan deze op de juiste manier tegen bijvoorbeeld een muur worden geplaatst.
Hiervoor is er een opbouwrand beschikbaar namelijk de RVS opbouwrand voor de deurtelefoon Type 1B. De waterdichte opbouwrand wordt vaak ook gebruikt als inbouwbak in een buitenmuur.
Hierdoor heeft een aannemer altijd de juiste maat en kan de deurtelefoon er op een later tijdstip zonder problemen in afgemonteerd worden.

Extra:

De Y-cam camera biedt Live View ondersteuning voor meerdere platformen, waaronder mobiele apparaten bijv. de iPhone en Blackberry.
De applicaties (apps) voor iPhone en Android zijn gratis te downloaden in de Apple App Store en de Android Marketplace.
De Y-cam live stream kan ook worden bekeken met behulp van een mobiele telefoon die Quicktime en RealPlayer kan afspelen.

De Y-cam is volledig compatibel met zowel PC als Apple Macintosh-computers.

0 Items
30031105
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.  Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Accept".