PortaDial keypad for interface type 8
PortaDial keypad for interface type 8

PortaDial keypad for interface type 8

PortaDial
300310K0
0 Items
Niet op voorraad
€ 490,05
Exclusief BTW
 

PortaDial Deurtelefoon voorzien van een toetsenklavier.

De deurtelefoon met het toetsenklavier heeft dezelfde kwaliteiten als de PortaDial Type 1. Het toetsenklavier en de drukknop zijn afgemonteerd op
het mainboard van de deurtelefoon. Dit mainboard is dan ook anders als die van de PortaDial Type 1, 1A en 1B.Ook het aansluiten van deze deurtelefoon gebeurt anders.
Deze deurtelefoon dient namelijk d.m.v. 2 CAT-5 kabels aangesloten te worden en kan alleen worden toegepast op de volgende Interface:

  • Interface Type 8

Standaard wordt de deurtelefoon als inbouw model geleverd. Door er een Waterdichte RVS Opbouwrand bij te bestellen kan deze
op de juiste manier tegen bijvoorbeeld een muur worden geplaatst. Deze waterdichte opbouwrand wordt vaak ook gebruikt als inbouwbak in een buitenmuur.
Hierdoor heeft een aannemer altijd de juiste maat en kan de deurtelefoon er op een later tijdstip zonder problemen in afgemonteerd worden.

Ook verkrijgbaar met verlicht keypad, informeer naar de mogelijkheden en de prijs is op aanvraag.

0 Items
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.  Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Accept".