Portavision type 1D color CCD camera 8 push buttons
Portavision type 1D color CCD camera 8 push buttons

Portavision type 1D color CCD camera 8 push buttons

PortaDial
30031080-VC
0 Items
Niet op voorraad
€ 816,75
Exclusief BTW
 

PortaDial Deurtelefoon voorzien van acht drukknoppen en geïntegreerde kleuren camera.

De deurtelefoon met acht drukknoppen en met geïntegreerde kleuren camera heeft dezelfde kwaliteiten als de PortaDial Type 1.
Het hoofdzakelijke verschil is de CCD-camera.
Zo is een aparte adapter nodig, welke standaard wordt meegeleverd, en heeft deze deurtelefoon een Camera-uitgang waarop een standaard video-signaal wordt aangeboden vanaf het moment dat de camera wordt gevoed door de adapter.
Daarnaast is er een adapter benodigd (welke standaard wordt meegeleverd) dient op de video-uitgang bijvoorbeeld een coax-kabel of video-kabel te worden aangesloten.
De tweede t/m achtste drukknop is niet afgemonteerd op de elektronica van de deurtelefoon maar dient direct afgemonteerd te worden op de passende Interface of bijvoorbeeld op een huisbelinstallatie.

Deze deurtelefoon wordt met twee CAT-5 kabels aangesloten en kan worden toegepast op de volgende Interface:

  • Interface Type 8

Standaard wordt de deurtelefoon als inbouw model geleverd.
Door er een Waterdichte RVS Opbouwrand bij te bestellen kan deze op de juiste manier tegen bijvoorbeeld een muur worden geplaatst.
Deze waterdichte opbouwrand wordt vaak ook gebruikt als inbouwbak in een buitenmuur.
Hierdoor heeft een aannemer altijd de juiste maat en kan de deurtelefoon er op een later tijdstip zonder problemen in afgemonteerd worden.

0 Items
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.  Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Accept".