JABRA PANACAST 50 EMEA  BLACK
JABRA PANACAST 50 EMEA  BLACK

JABRA PANACAST 50 EMEA BLACK

Jabra
8200-231
14 Items
Leverbaar
€ 1.077,60
Exclusief BTW

 

De Jabra PanaCast 50 is uitgerust met acht microfoons. Intelligente algoritmen herkennen automatisch na-ijlende echo’s en statische ruis en filteren deze weg. De PanaCast 50 bevat vier krachtige luidsprekers, in een trillingvrije stereo-opstelling, voor ruimtevullend high-definition geluid van topkwaliteit.

De geavanceerde beamformingtechnologie maximaliseert de signaal/ruis-verhouding voor kristalheldere gesprekken, overal in de ruimte. En met full-duplextechnologie kan iedereen in realtime aan het gesprek deelnemen. Op die manier gaan die verbale aanwijzingen die zo’n groot deel van persoonlijke gesprekken vormen, nooit verloren.

Drie 13-megapixelcamera’s, gemonteerd in een uiterst nauwkeurige opstelling met meerdere camera’s, bestrijken de gehele ruimte. De gepatenteerde realtime beeldsamenvoegingstechnologie bepaalt op intelligente wijze precies waar de drie videofeeds worden samengevoegd. Dat levert een vloeiend beeld over 180° op in high-definition Panoramische 4K.

De krachtige Edge-AI verwerkingschips gebruiken onze eigen algoritmen om uw vergadering intuïtief te volgen, waarbij het beeld direct in realtime wordt aangepast om alleen op de actieve sprekers te focussen.
Het resultaat is een vergaderervaring die de belangrijkste inhoud centraal staat, zodat niemand iets hoeft te missen van de belangrijke details.De unieke 180°-datastream blijft constant gericht op de hele ruimte en levert in realtime gegevens over het aantal mensen, zelfs wanneer de videostream wordt ingezoomd.

Met visuele data in Jabra Xpress kunt u uw eerdere vergaderingen analyseren en op basis daarvan datagestuurde actie ondernemen.Met de nieuwe technologie voor whiteboard-streaming kunt u de inhoud van uw whiteboard streamen en aanvullen, zodat alle gespreksdeelnemers het kunnen zien, zelfs als ze niet in dezelfde ruimte zijn.

Intelligente algoritmen leggen de inhoud op uw whiteboard automatisch in realtime vast en live-streamen deze, dus u hoeft niet fysiek in de ruimte aanwezig te zijn om aan het gesprek te kunnen deelnemen.
Deze onvoorstelbare technologie wordt mogelijk gemaakt door de unieke, geavanceerde systeemarchitectuur. Negen krachtige Edge-processors zorgen voor realtime integratie van audio, video en data, en leveren zo 100% nauwkeurige inzichten in de ruimte, zelfs wanneer de PanaCast 50 niet op een computer is aangesloten.

De unieke systeemarchitectuur is de motor achter alle intelligente functies van PanaCast 50, waardoor we een vergaderervaring kunnen bieden die niet alleen beter is, maar ook totaal vernieuwd
Hoe u het ook bekijkt, de PanaCast 50 kan niet eenvoudiger worden geïnstalleerd, met drie verschillende opties (wandmontage, tafelstandaard en beeldschermbevestiging), voor elke opstelling in de ruimte.

14 Items
5706991023725
No reviews

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.  Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Accept".