Jabra Evolve 75 SE Link380a MS Stereo
Jabra Evolve 75 SE Link380a MS Stereo

Jabra Evolve 75 SE Link380a MS Stereo

Jabra
7599-842-109
63 Items
Leverbaar
€ 189,94
Exclusief BTW

 

De Jabra Evolve 75 SE valt in de categorie high-end headsets. Dit ervaar je het beste door te luisteren naar de hifi-stereo audio en microfoons van de hoogste kwaliteit. Gesprekken voer je dus altijd met de hoogste geluidskwaliteit.

Wij leveren de Jabra Evolve 75 SE inclusief de officiële Jabra Link380 USB-A adapter. Plug deze in uw computer of bureautelefoon, zet de headset aan en de verbinding wordt automatisch gemaakt. Het enige wat u nog moet doen is een gesprek starten of uw favoriete playlist afspelen. De verbinding met een smartphone is ook eenvoudig te maken, activeer de bluetooth-modus op de headset en de headset verschijnt in de lijst met beschikbare apparaten op uw smartphone.

Evolve 75 SE: van alle markten thuis
Met een spreektijd tot 10 uur gaat de ingebouwde batterij van de headset met gemak de hele werkdag mee. Bovendien zitten er op de oorschelp eenvoudige bedieningstoetsen voor het aannemen en verbreken van gesprekken, het wijzigen van het volumen en het dempen van de microfoon. Ook is de microfoon voorzien van Noise Cancelling, zodat u hem ook goed kunt gebruiken in rumoerige omgevingen.

Overal ongestoord werken
Dankzij de Actieve Noise Cancelling (ANC) is de Evolve 75 SE ook uitstekend te gebruiken in rumoerige omgevingen. Zet de headset op en creëer voor uzelf een oase van rust. Tijdens gesprekken verandert de in-gesprek LED automatisch van kleur zodat collega’s zien dat u aan het bellen bent. Door 3 seconden op de rechterkant van de oorschelp te drukken, kunt u deze LED trouwens ook op ‘in-gesprek’ zetten, kunt u lekker ongestoord werken.

Evolve 75 SE specificaties
  • Verbind met twee apparaten tegelijkertijd
  • Ongestoord werken dankzij Actieve Noise Cancelling (ANC)
  • Inclusief Link380a USB-A dongle
  • Spreektijd tot 10 uur
  • Bluetooth bereik tot 30 meter
  • Gratis firmware updates via Jabra Direct
63 Items
5706991026481
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.  Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Accept".