Plantronics EncorePro 310 MONO QD
Plantronics EncorePro 310 MONO QD

Plantronics EncorePro 310 MONO QD

Poly
214572-01
0 Items
Niet op voorraad
€ 33,85
Exclusief BTW
 

Plantronics Voyager 5200 Office
De Plantronics Voyager 5200 Office is een compacte Bluetooth headset voor op kantoor. Deze headset voor bureautelefoons biedt hoog draagcomfort, een draadloos bereik van 30 meter én een heldere geluidskwaliteit. Met een spreektijd van 7 uur en een zweetbestendige Nano-coating.

Eigenschappen Plantronics Voyager 5200 Office
Bluetooth 4.1 headset
Voor vaste telefoons
Spraakherkenning voor bediening
Windsmart en noise cancelling technologie
Sensortechnologie voor optimale prestaties
Bereik tot 30 meter, 7 uur spreektijd
Uitstekend draagcomfort de hele dag door
Zweetbestendige Nano-coating
Inclusief basisstation

Bluetooth 4.1 headset voor op kantoor
De Plantronics Voyager 5200 Office is een uitstekende Bluetooth headset voor op kantoor. De headset is uiterst compact en onopvallend en werkt op de verbeterde Bluetooth 4.1 techniek; goed voor een groot draadloos bereik van maximaal 30 meter. De Voyager 5200 biedt een spreektijd van 7 uur en is in slechts 1,5 uur weer volledig opgeladen via het meegeleverde basisstation.

Windsmart en noise cancelling
Deze headset is voorzien van Windsmart en noise cancelling technologie om de geluidskwaliteit verder te optimaliseren. Gebruikt u de headset in de buitenlucht, dan voorkomt de Windsmart technologie dat het gesprek verstoord wordt door windruis. Noise cancelling zorgt ervoor dat storende achtergrondgeluiden worden weggefilterd via de 4 ingebouwde microfoons. Dankzij deze twee technologieën komt uw stem altijd helder over bij de gesprekspartner, ongeacht waar u zich bevindt.

0 Items
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.  Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Accept".