Jabra Evolve2 65 Link380a UC Mono Stand Black
Jabra Evolve2 65 Link380a UC Mono Stand Black

Jabra Evolve2 65 Link380a UC Mono Stand Black

Jabra
26599-889-989
20 Items
Leverbaar
€ 184,38
Exclusief BTW

 

Jabra Evolve2 65 Link380a UC Mono Stand Black

Een hoge gesprekskwaliteit vereist uitstekende telefoonprestaties, waarbij de naadloze professionele audio het verschil maakt. We schroefden de sterke telefoonprestaties van onze wereldleidende Evolve Serie nog verder op met drie krachtige professionele microfoons op strategische punten en door toepassing van onze hoogwaardige digitale chipset, gecombineerd met de nieuwste signaalverwerkingstechnologie.
De uitkomst is een perfecte gesprekskwaliteit, telkens weer.

Tevredenheid wordt tegenwoordig niet vaak meer gegarandeerd, maar wij beginnen er weer mee: de Evolve2 65 werkt op alle belangrijke Unified Communications (UC) platforms voor een echt naadloze samenwerking.

In ons ultramoderne geluidslaboratorium hebben we een rumoerige kantooromgeving nagebootst, met een soundtrack met kantoorgesprekken die via een luidspreker in een namaakhoofd wordt afgespeeld. Vervolgens hebben we elk product op precies dezelfde manier getest als dezelfde soundtrack met kantoorgesprekken, waarbij we de prestaties van de microfoon hebben geregistreerd, om te laten zien hoe het gesprek klinkt voor uw gesprekspartner.

In deze headset hebben we krachtige lektolerante 40 mm speakers gemonteerd, aangestuurd door onze meest geavanceerde digitale chipset ooit. Via de Evolve klinkt de muziek al prachtig terwijl u werkt. Met de Evolve2 hebben we de geluidskwaliteit naar een hoger niveau getild.

Op het kantoor of onderweg, het lawaai op de achtergrond kan echt hinderlijk zijn bij uw werk. Zet uw Evolve2 65 op en voel het lawaai meteen verdwijnen, zodra de ovale isolerende kussens en de nieuwe schuine oorschelpen effectief uw omgeving effectief blokkeren door een passieve demping zoals u niet eerder beleefde.

Ons in-gesprek-lampje is nu nog handiger, want het is van alle kanten zichtbaar. Het rode lampje gaat vanzelf aan als u in gesprek of in vergadering bent. U kunt het met één knopdruk ook zelf inschakelen. Dus als u druk bent, ziet werkelijk iedereen dat gelijk en kunt u ongestoord verder.

De ene na de andere bespreking, u loopt door de gangen of werkt buiten: het maakt niet uit, want uw headset kan het tempo aan. Onze geavanceerde accutechnologie en die onvoorstelbare kleine chipset maken dat we alles uit deze krachtige draadloze headset halen. Uniek op de wereld: een accuduur van 37 uur*.

Maar u krijgt van ons ook een handige oplaadhouder, voor het geval dat.

Het is een professionele headset zoals u nog nooit had.

Specificaties:
 • Enkeloors headset geschikt voor computer, smartphone en tablet
 • Bluetooth
 • USB-A aansluiting
 • Maximaal draadloos bereik tot 30 meter
 • Accuduur van max 37 uur
 • Max. laden: 37 uur batterijduur in 90 minuten
 • Snelladen: 8 uur batterijduur in 15 minuten
 • Volledig opladen in 1,5 uur via USB-kabel of laadstation
 • Bediening op de headset zelf, met Voice Assistant knop
 • Met 360° busylight (in-gesprek-lampje)
 • Inclusief bureaustandaard
20 Items
5706991023060
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.  Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Accept".