3MP Full Color Dome Network Camera
3MP Full Color Dome Network Camera

3MP Full Color Dome Network Camera

TP Link
VIGI-C230-2-8mm
0 Items
Niet op voorraad
€ 55,73
Exclusief BTW
 

Beschrijving

Helderheid en kleuren, alles in één. Monitor 24 uur per dag heldere en kleurrijke details, zelfs in het pikkedonker. De VIGI Full-Color camera biedt een maximale resolutie van 3MP en zorgt voor kleurrijk beeld dankzij de lens met groot diafragma, de zeer gevoelige sensor en de extra verlichting.

Specificaties

  • 3MP superhoge definitie: De camera is uitgerust met 3MP-meer dan genoeg pixels om enkele van de meer discrete details op te pikken.
  • 24h Full-Color: Verkrijg 24-uurs kleurendetails, zelfs in het pikkedonker, dankzij de lens met groot diafragma, de zeer gevoelige sensor en de extra verlichting.
  • Mens & voertuig classificatie: Onderscheidt mensen en voertuigen van andere objecten, zodat je nauwkeurigere gebeurtenismeldingen ontvangt.
  • Slimme detectie: Ontvang meldingen en bekijk feeds wanneer iemand een grens overschrijdt, een gebied binnengaat dat je hebt ingesteld, de camera hindert of objecten verwijdert.
  • Ingebouwde microfoon: Heeft een ingebouwde microfoon om alles op te nemen wat zich binnen een straal van 15 ft van de camera afspeelt.
  • IK10 vandaalbestendig & IP67 waterdicht: Dankzij de vandalismebestendige, robuuste behuizing en het waterdichte ontwerp is deze VIGI domecamera bestand tegen vandalisme en zware omstandigheden met regen en stof voor constante beveiliging, altijd en overal.
  • H.265+: Zonder extra bandbreedte te gebruiken, verzenden uw camera’s gecomprimeerde kristalheldere video om schijfruimte te besparen, de netwerkbelasting te verlagen en de bewakingskosten te verlagen zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit.
  • Smart Video Enhancement: De professionele technologieën van VIGI verwerken video’s om de kwaliteit die essentieel is voor uw bewaking aanzienlijk te verbeteren, waaronder Smart IR, WDR, 3D DNR en nachtzicht.
  • PoE/12V DC: Twee soorten stroomvoorziening geven u niet alleen meer gemak, maar maken uw bedrading ook opmerkelijk eenvoudig.
  • Flexibel beheer: Neem de volledige controle over uw beveiliging via vier beheermethoden: de web UI, NVR UI, VIGI app en VIGI Security Manager.

PDF DATASHEET

0 Items
4897098689905
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.  Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Accept".