Yealink WH63 UC WH63 UC
Yealink WH63 UC WH63 UC

Yealink WH63 UC WH63 UC

Yealink
1308096
0 Items
Niet op voorraad
€ 68,76
Exclusief BTW
 

De Yealink WH63 is een nieuw instapmodel convertible draadloze DECT-headset. Werk naadloos met de belangrijkste UC-platformen en profiteer van native integratie met Yealink IP-telefoons. Yealink Super Wideband-technologie en Acoustic Shield technologie zorgen ervoor dat je duidelijk kunt praten en horen tijdens telefoongesprekken en video conferencing. De WH63 beschikt over eenvoudige touch bediening, 19 gram lichtgewicht ontwerp en stelt je in staat om onderbrekingsvrij te werken.

Eigenschappen:
  • Acoustic Shield Technologie
  • Optima Audio Experience
  • 4 draagopties
  • Verbind met meerdere apparaten
  • Personaliseerbare Busylight
  • Eenvoudig te beheren
  • Plug & Play

Native Integratie
Met de WH63 heb je geen EHS-adapters meer nodig en sluit je de bureautelefoon rechtstreeks aan met één USB-kabel. De WH63 beschikt 2 micro-USB-poorten in de base, waarmee verbinding met pc en IP-phone tegelijkertijd worden ondersteund. De WH63 is diep geïntegreerd met Yealink IP-telefoons.

Kristalhelder geluid
De WH63 beschikt over Yealink Acoustic Shield Technologie. Two ingebouwde microfoons blokkeren automatisch achtergrondgeluid en zorgen ervoor dat je altijd goed verstaanbaar bent.

Onderbrekingsvrij werken
Dankzij een Busylight weten de mensen om jou heen direct dat je in gesprek bent, waardoor je onderbrekingsvrij kunt werken. Hierdoor blijf je gefocust op het gesprek, voor hogere efficiëntie en betere samenwerking.

Meerdere draagopties
De WH63 ondersteunt verschillende manieren van dragen. Dankzij de oorhaak, hoofdband en nekband vind je altijd een optie die comfortabel werkt. Het stelt je tevens in staat om te genieten van een grotere werkruimte en een betere werkervaring door het bereik van maximaal 120 meter.

0 Items
6938818306592
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.  Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Accept".