WH63 Portable Teams
WH63 Portable Teams

WH63 Portable Teams

Yealink
1208645
32 Items
Leverbaar
€ 95,37
Exclusief BTW

 

De Yealink WH63 Portable Teams headset maakt gebruik van draadloze DECT technologie. Deze draadloze headset neem je overal mee naartoe. Gebruik hem voor thuis, onderweg en in vergaderruimtes, door de meegeleverde DECT dongle aan te sluiten op bijvoorbeeld je laptop.

De voordelen van de Yealink WH63 Portable Teams headset op een rij

  • Voer topgesprekken. Met de Acoustic Shield technologie en twee ingebouwde microfoons heeft u nooit meer last van ruis of achtergrond geluid tijdens gesprekken
  • Ongestoord werken. Met de ingebouwde busylight of optioneel de BLT60 welke u op het beeldscherm kan monteren, zodat collega’s kunnen zien wanneer u in gesprek of vergadering bent.
  • Puur draagcomfort. Je kan de WH63 op verschillende manieren dragen, via de oorhaak, hoofdband en nekband. De WH63 wordt geleverd inclusief oorhaak, in-ear kussens en hoofdband.
  • Gemaakt voor Microsoft Teams. Deze headset is perfect voor optimale gebruiksbeleving met dit platform. Het is mogelijk om de headset aan te passen naar Music Mode. Zo is de geluidskwaliteit specifiek aangepast op het luisteren van muziek.
  • Je kunt de beltoon via de headset dempen wanneer de situatie daarom vraagt.
  • Doordat de WH63 uitgerust is met 2 microfoons en de Yealink noise cancelling technologie, ben je gegarandeerd van de beste geluidskwaliteit.
32 Items
1208645
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en het webverkeer te analyseren.  Als je akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klik je op "Accept".